1. Molimo goste da na dolasku u objekat prilože voucher, putovnicu ili osobnu iskaznicu vlasniku radi prijave, te plate depozit u iznosu od 50 € po osobi radi moguće nastale štete te stvaranja buke i nereda u apartmanu. Ukoliko gost stvara buku i nered nakon druge intervencije vlasnika napušta objekat te se depozit ne vraća.


2. Zabranjeno je u apartman dovoditi osobe koje nisu prijavljene na recepciji. U slučaju da vlasnik ustanovi da takve osobe postoje, on će toj osobi ili gostu koji je takvu osobu doveo u apartman naplatiti 150 € za protuzakonit ulaz na privatni posjed i prijaviti je policiji.


3. Zabranjeno je stvaranje bilo kakve buke i slušanje glasne glazbe i partijanje u apartmanu i na hodnicima.


4. Zabranjeno je unošenje zapaljivih sredstava u apartman i pušenje u apartmanu..


5. Zabranjeno je iznošenje inventara iz apartmana.


6. Sve razbijene stvari i oštećenu posteljinu, kao i nestale stvari naplaćujemo odmah u cijelosti.


7. Prilikom primopredaje apartmana gost i vlasnik pregledavaju apartman.


8. U slučaju kiše ili vjetra, svi prozori i vrata moraju se odmah zatvoriti, u protivnom će vlasnik ući u apartman i spriječiti moguću štetu.


9. Na dan odlaska mole se cijenjeni gosti da apartman napuste do 10 sati ujutro, dulje zadržavanje naplaćuje se još jedan dan.


10. Ukoliko se odlučite da vaš ugovoreni boravak prekinete ranije, dužni ste platiti cijelu rezervaciju boravka.


11. Molimo goste da u vremenu od 23:00 do 08:00 sata ne stvaraju buku u apartmanu i na terasi apartmana te poštuju noćni mir koji koriste ostali gosti objekta.


12. Molimo goste da iznesu svoje smeće iz apartmana!


13. Prije ulaska u apartman svi gosti moraju biti upoznati s ovim kućnim redom i moraju se slagati s uvjetima i obvezama.


U SLUČAJU DA SE GOST NE PRIDRŽAVA KUĆNOG REDA VLASNIK ĆE POZVATI SECURITY ILI POLICIJU.

Zahvaljujemo na suradnji!